Graphic Designer – Buro Werktuig | Tilburg

Dit ga je doen

Jij vindt het heerlijk om helemaal los te gaan met Adobe Suite. Je voelt je helemaal thuis als je lekker met de Mac kunt aanklooien, totdat alle lijnen van jouw ontworpen logo helemaal recht staan. Als graphic designer vertel jij natuurlijk dolgraag de laatste trends aan jouw collega, zodat de copywriter niet met Comic Sans de presentatie voor vanmiddag gaat maken. 

Samen met jouw toekomstige collega’s: de filmmaker, grafisch ontwerper en projectleider, pak je de meest te gekke klussen aan. Kom je er een keertje niet uit? Dan schakel je gewoon met onze vrienden van Scheepens Reclame. We zitten samen in één pand, dus er is altijd wel iemand die jou kan helpen.

Dit krijg je

Als graphic designer werk je volgens een startersbeursregeling. Dit klinkt heel strak, maar zie het als een leerwerktraject. Je krijgt de ruimte om jezelf helemaal te ontwikkelen en in de tussentijd schrijf je een verhaal op je cv, waaruit blijkt dat jij bent klaargestoomd voor de volgende stap in je carrière. Win-win situatie! 

Je werkt dan 32 uur in de week en daarbij ontvang je € 500,- per maand. Maar dat is nog niet alles, want jij bouwt per maand ook €100,- extra scholingsbudget op. Dit mag je helemaal zelf investeren in een studie of cursus. Oh, en hadden we al gezegd dat we elke dag een heerlijke lunch hebben?

Dit ben je

  • Tussen de 18 en 27 jaar
  • Woonachtig in Midden-Brabant
  • Supergoed met Adobe Suite: Photoshop, Indesign en Illustrator (mag ook meer zijn)
  • Pixelprecies
  • Flexibel als een tuinslang.
  • Samenwerker
  • Open minded om te blijven leren.

Wat is Buro Werktuig?

Een jong, fris en brutaal reclamebureau. Gerund door en voor jongeren. Wij maken de vetste video’s, passende posters en frisse flyers, maar pakken ook allerlei andere hands-on, creatieve klussen aan. Buro Werktuig is niet alleen ons werk, het is speurtocht waar we elke klus als kans zien om te laten zien wat we in mars hebben. Een kans om te leren. Te groeien. 

Echt iets voor jou?

Stuur jouw motivatie en uiteraard je cv naar: sales@burowerktuig.nl. Je kunt ons natuurlijk ook een telefoontje geven: (013) 595 09 04.